Zonwering raam: optimaliseer je wooncomfort en bescherming

Menno Stundebeek

Meer informatie of advies?

Bel ons op 030 711 56 79
of stuur een e-mail. We denken
graag met je mee.

Menno Stundebeek

Meer informatie of advies?

Bel ons op 030 711 56 79 of stuur een e-mail. We denken graag met je mee.

Het belang van effectieve zonwering raam

Het belang van effectieve zonwering kun je niet overschatten. De verbetering in wooncomfort is meteen al te merken. Zonwering aan de binnenkant van het raam biedt een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. We leggen je graag uit hoe het werkt en benoemen de vele voordelen van binnenzonwering ten opzichte van zonwering buitenkant raam. Je leest hoe wij je compleet ontzorgen, van het inmeten van het raam tot het bevestigen van de zonweringen
op het kozijn. We laten de zonwering speciaal voor jou op maat maken, zodat ze perfect passen op het kozijn. Jij loopt geen risico dat het niet past, want onze monteur doet niet anders dan inmeten en ophangen van raam zonwering.

Klant aan het woord

Ik ben blij met de service en met de mooie folie-rolgordijnen. Aangezien ik zelf niet zo handig ben, ben ik er erg mee geholpen dat alles werd ingemeten en opgehangen. Het ziet er strak en netjes uit. Ik kan mijn vrienden en kennissen dit bedrijf en product prima aanraden.

Chantal de Vries

De zonwering bevalt goed. Ook als niet zonnig is laat ik ze wel zakken, geen vals licht.

Benny Beek

Fijn product!

Vincent

Goed advies en mooie zonwering. Prima!

Jan Bakker

Goed advies en professionele producten tegen een aantrekkelijke prijs. Aanrader!

Hendrik

Ik was er blij mee dat er vooraf iemand bij mij thuis langs wilde komen om advies te geven en ook alles precies in te meten. Dat zou ik zelf echt niet kunnen.

Netjes gemonteerd. Het is een mooi product waar ik heel tevreden over ben.

Daan Olde Kamphuus

Voordelen van binnenzonwering raam

Bescherming tegen zonlicht en hitte

Zonwering aan de binnenkant van het raam biedt heel goede bescherming tegen de zon. Door de inval van direct zonlicht te blokkeren, helpt deze zonwering om het interieur koel te houden tijdens warme zomerdagen. De hitte blijft aan de buitenzijde. Het binnenkomende licht wordt met het zonwerende doek gefilterd. Dit betekent dat de ruimte, afhankelijk van het
gebouw, tot wel 8% minder warm wordt. Zo verblijf je in een aangename temperatuur. Deze effectieve oplossing vermindert de noodzaak voor airconditioning en verlaagt je energierekening.

UV-bescherming

Binnenzonwering biedt optimale bescherming tegen hitte en ook tegen schadelijke UV-stralen van de zon. Deze stralen kunnen meubels, vloeren en kunstwerken doen verkleuren. Zonwering aan de binnenkant van je raam voorkomt dit.

Privacy

Onze zonwering biedt een uitstekende oplossing voor privacy. Of je nu in een drukke stad woont of in een rustige buitenwijk, binnenzonwering helpt ongewenste blikken buiten te houden zonder het natuurlijke licht volledig te blokkeren. Het wordt geen donkere ruimte en je kunt altijd vanaf binnen vrij naar buiten kijken.

Projecten waar wij trots op zijn

Josephus Swolfsstraat Zaandam

Hongerlandsedijk Spijkenisse

Esthetische waarde

Binnenzonwering is verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Daardoor sluit de zonwering altijd aan bij jouw interieur.

Geen gedoe met montage

We brengen het screen niet aan de buitenkant raam aan; het zonwerende doek komt binnen aan het raam. Vaak is de montage schroefloos, dus zonder boren. De kozijnen blijven intact zonder gaatjes. Omdat we de screens niet vanaf de buitenkant van het raam bevestigen, is er ook geen hoogwerker of ladder nodig. Als je in een appartement woont, kies je zeker voor ons product, want dit hangt niet aan de gevel, daarnaast bieden deze rolluiken je de mogelijkheid om zonder toestemming van de VvE aangeschaft te worden. Dat is bij een uitvalscherm wel anders.

zonwering-bij-jou-thuis

Voor elk appartement

Productvoordelen

Onderhoudsvrije oplossingen voor zonwering raam

Een van de grootste voordelen van zonwering aan de binnenkant van het raam is dat deze onderhoudsvrij is. Hier zijn enkele redenen waarom dit zo belangrijk is:

Duurzame materialen

Binnenzonwering wordt gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en vervaging. Jouw zonwering blijft er jarenlang als nieuw uitzien zonder dat er veel onderhoud nodig is.

Eenvoudige reiniging

Zonwerend doek dat binnen hangt, is gemakkelijk schoon te maken. Een regelmatige afstofbeurt of een zachte doek is genoeg om het schoon te houden. Dit maakt het onderhoud van binnenzonwering eenvoudig en stressvrij, vooral in vergelijking met zonwering buitenkant raam.

Geen blootstelling aan weersomstandigheden

Omdat de zonwering in je huis hangt, aan de binnenzijde van het raam, is er geen blootstelling aan extreme weersomstandigheden. Dit betekent dat de zonwering niet zal roesten, verkleuren of beschadigd raken door de elementen, wat vaak wel gebeurt bij buitenzonwering. Deze ideale oplossing zorgt ervoor dat er door vandalisme geen schade kan worden toegebracht aan de rolluiken.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van zonwering raam

Energiebesparing

Binnenzonwering helpt de temperatuur in je appartement of huis te reguleren. Door de warmte buiten te houden in de zomer en binnen te houden in de winter, verminder je je energieverbruik. Dit resulteert in lagere energierekeningen en een kleinere ecologische voetafdruk.

Lange levensduur

Door het gebruik van duurzame materialen en de bescherming tegen weersinvloeden gaan onze producten langer mee. Dit betekent minder vervangingen en minder afval, wat bijdraagt aan een duurzamere levensstijl. Op de lange termijn is dit een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld jaloezieën, lamellen of een rolluik.

Volledig ontzorgd: van inmeten tot montage

Bij ons staat klanttevredenheid voorop.

Gratis inmeten

Eén van onze collega’s komt bij jou thuis langs om de exacte maten van het raam op te nemen. Het inmeten is gratis en zonder verplichtingen.

Advies op maat

Tijdens het inmeten geven we graag advies over de verschillende soorten zonwering. Je kunt kiezen uit verschillende doeken die een andere mate van lichtdoorlatendheid hebben en verschillen in de mate van zonwerend zijn, van transparant tot verduisterend. We helpen je de beste keuze te maken op basis van jouw wensen. Voor een slaapkamer is het advies om voor verduisterend te kiezen, zodat er helemaal geen daglicht binnen kan komen. Voor een
woonkamer is het vaak wel prettig als er zonnestralen binnen komen, maar dan wel gefilterd. Zo wordt het geen donkere ruimte, maar blijft de warmte en de weerkaatsing van het zonlicht buiten de deur.

Professionele montage

Zodra je screen op maat is gemaakt, komen onze ervaren monteurs de zonwering installeren. Wij zorgen ervoor dat het screen perfect wordt gemonteerd en optimaal functioneert. Je hoeft je geen zorgen te maken over gereedschap of ingewikkelde installatiehandleidingen; wij regelen alles en gaan pas weg als jij tevreden bent.

Elektrische zonwering raam: het ultieme gemak

Voor degenen die op zoek zijn naar extra comfort, bieden we ook elektrische zonwering aan. Elektrische zonwering kan eenvoudig worden bediend met een afstandsbediening, een wandschakelaar of zelfs via een app op je telefoon. Hier zijn enkele voordelen van elektrische zonwering:

Gebruiksgemak

Met een druk op de knop open of sluit je het screen. Dit is ideaal voor grote ramen of moeilijk bereikbare plaatsen, zoals wat hogere ramen.

Stil en discreet

Moderne elektrische zonwering systemen zijn stil en discreet. Ze voegen een vleugje luxe toe aan je appartement zonder storend geluid of zichtbare bedrading.

Conclusie

Zonwering biedt tal van voordelen als je ze niet aan de buitenkant van het kozijn hoeft vast te maken: van bescherming tegen zonlicht en warmte tot het verbeteren van de privacy en het esthetische aspect van je appartement. Het onderhoudsvrije en duurzame karakter van het product maakt het een slimme investering voor elke huiseigenaar. Onze volledig ontzorgde service, van inmeten tot het monteren, zorgt ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te
maken. Of je nu kiest voor handmatige of elektrische zonwering, wij garanderen maatwerk en topkwaliteit van het screen. Met binnenzonwering creëer je een comfortabele, stijlvolle en energie-efficiënte leefruimte. Kies voor binnenzonwering van Lumadesq voor een naadloze ervaring en geniet van de vele voordelen die ons product te bieden heeft.