Over ons

Menno Stundebeek

Vraag een gratis staal aan!

Wil je een gratis staal aanvragen van onze zonwering? Dat kan!
Menno Stundebeek

Vraag een gratis staal aan!

Wil je een gratis staal aanvragen van onze zonwering? Dat kan!

Over appartementzonwering.nl

Appartementzonwering.nl is onderdeel van Lumadesq.

Menno Stundebeek is oprichter en eigenaar van Lumadesq. Hij heeft zo’n vijfentwintig jaar ervaring in het oplossen van licht- en warmteproblemen in school- en kantoorgebouwen. De laatste jaren neemt de vraag naar goede zonwering voor woningen en appartementen toe. Appartementzonwering.nl is een totaaloplossing die buitenzonwering zoals uitvalschermen en screens overbodig maakt. Er is geen toestemming van de Vereniging van Eigenaren nodig, want deze wordt aan de binnenzijde aangebracht.

Het team van Lumadesq bestaat uit Saskia Roest, Dennis Groot, Michel Krul en Matthijs Brandenburg. Samen zorgen zij voor betrouwbare oplossingen en voor een perfect eindresultaat. Inmeten en monteren doen zij altijd zelf. Van klanten horen zij vaak terug dat zij de persoonlijke benadering erg waarderen.

Het hele bedrijf is VCA-gecertificeerd, dit betekent dat alle collega’s zich houden aan de veiligheidsvoorschriften en werken met goedgekeurde materialen, gereedschappen en trappen. Het werken in een compact team zorgt ervoor dat zij snel kunnen schakelen en van elkaar weten waar ze mee bezig zijn. Persoonlijke aandacht vinden zij heel belangrijk! 

Klant aan het woord

Fijn product!

Vincent

Goed advies en mooie zonwering. Prima!

Jan Bakker

Goed advies en professionele producten tegen een aantrekkelijke prijs. Aanrader!

Hendrik

Ik was er blij mee dat er vooraf iemand bij mij thuis langs wilde komen om advies te geven en ook alles precies in te meten. Dat zou ik zelf echt niet kunnen.

Netjes gemonteerd. Het is een mooi product waar ik heel tevreden over ben.

Daan Olde Kamphuus

De contacten liepen erg prettig. Na informatie te hebben opgevraagd werd ik snel gebeld en bezocht voor een offerte. De communicatie verliep snel en prettig. De appartementzonwering werd snel geleverd en geplaatst. Over de kwaliteit ben ik zeer tevreden. Met een werkkamer (op zolder en op het zuiden) is het nu veel beter werken, zowel qua temperatuur als qua lichtinval. Het fijne is dat je gewoon nog naar buiten kunt kijken. Zeer aan te raden dus!

Kim Heitkönig

Voor elk appartement

De voordelen van Thuiswerkplekzonwering

Werk waar we trots op zijn

Josephus Swolfsstraat Zaandam

Hongerlandsedijk Spijkenisse