Over ons

Menno Stundebeek

Vraag een gratis staal aan!

Wil je een gratis staal aanvragen van onze zonwering? Dat kan!
Menno Stundebeek

Vraag een gratis staal aan!

Wil je een gratis staal aanvragen van onze zonwering? Dat kan!

Over appartementzonwering.nl

Appartementzonwering.nl is onderdeel van Lumadesq.

Menno Stundebeek is oprichter en eigenaar van Lumadesq. Hij heeft zo’n vijfentwintig jaar ervaring in het oplossen van licht- en warmteproblemen in school- en kantoorgebouwen. De laatste jaren neemt de vraag naar goede zonwering voor woningen en appartementen toe. Appartementzonwering.nl is een totaaloplossing die buitenzonwering zoals uitvalschermen en screens overbodig maakt. Er is geen toestemming van de Vereniging van Eigenaren nodig, want deze wordt aan de binnenzijde aangebracht.

Het team van Lumadesq bestaat uit Saskia Roest, Dennis Groot, Michel Krul en Matthijs Brandenburg. Samen zorgen zij voor betrouwbare oplossingen en voor een perfect eindresultaat. Inmeten en monteren doen zij altijd zelf. Van klanten horen zij vaak terug dat zij de persoonlijke benadering erg waarderen.

Het hele bedrijf is VCA-gecertificeerd, dit betekent dat alle collega’s zich houden aan de veiligheidsvoorschriften en werken met goedgekeurde materialen, gereedschappen en trappen. Het werken in een compact team zorgt ervoor dat zij snel kunnen schakelen en van elkaar weten waar ze mee bezig zijn. Persoonlijke aandacht vinden zij heel belangrijk! 

Klant aan het woord

Topproduct! Hangt mooi en bijna onzichtbaar op het kozijn. Erg prettig dat de zonwering behoorlijk transparant is. Verder makkelijk te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Geen moment spijt gehad van deze aanschaf.

Ad en Wil

Wij zijn super blij met onze binnen zonnewering in ons appartement. Op 3 hoog hebben we nu niets te maken met wind of veranderende weersomstandigheden waardoor het stuk zou kunnen waaien.

Wij zouden het iedereen aanraden. Je kunt gewoon naar buiten kijken en het helpt echt.

Adri en Tineke

Ik ben blij met de service en met de mooie folie-rolgordijnen. Aangezien ik zelf niet zo handig ben, ben ik er erg mee geholpen dat alles werd ingemeten en opgehangen. Het ziet er strak en netjes uit. Ik kan mijn vrienden en kennissen dit bedrijf en product prima aanraden.

Chantal de Vries

De zonwering bevalt goed. Ook als niet zonnig is laat ik ze wel zakken, geen vals licht.

Benny Beek

Fijn product!

Vincent

Goed advies en mooie zonwering. Prima!

Jan Bakker

Voor elk appartement

Productvoordelen

Werk waar we trots op zijn

Josephus Swolfsstraat Zaandam

Hongerlandsedijk Spijkenisse