Voordelen van een elektrisch zonnescherm voor binnenzonwering

Binnenzonwering voor appartementen met elektrische bediening is een essentieel element voor zowel comfort als energie-efficiëntie. In moderne appartementen, is het belangrijk om te kunnen genieten van natuurlijk licht zonder overmatige warmte of verblinding. Een uitstekende oplossing hiervoor is het gebruik van elektrisch bediende zonneschermen. Deze zonneschermen bieden niet alleen gemak, maar dragen ook bij aan een verbeterde leefomgeving. Ons systeem dat bestaat uit een folie rolgordijn of doek in een cassette voorkomt beeldschermreflectie en zorgt ervoor dat je het vrije uitzicht naar buiten toe houdt en je geen opgesloten gevoel krijgt. De zonwering kan uitgevoerd worden met handbediening of met elektrische bediening.

Klant aan het woord

Ik ben blij met de service en met de mooie folie-rolgordijnen. Aangezien ik zelf niet zo handig ben, ben ik er erg mee geholpen dat alles werd ingemeten en opgehangen. Het ziet er strak en netjes uit. Ik kan mijn vrienden en kennissen dit bedrijf en product prima aanraden.

Chantal de Vries

De zonwering bevalt goed. Ook als niet zonnig is laat ik ze wel zakken, geen vals licht.

Benny Beek

Fijn product!

Vincent

Goed advies en mooie zonwering. Prima!

Jan Bakker

Goed advies en professionele producten tegen een aantrekkelijke prijs. Aanrader!

Hendrik

Ik was er blij mee dat er vooraf iemand bij mij thuis langs wilde komen om advies te geven en ook alles precies in te meten. Dat zou ik zelf echt niet kunnen.

Netjes gemonteerd. Het is een mooi product waar ik heel tevreden over ben.

Daan Olde Kamphuus

Zonnescherm elektrisch: De ideale oplossing voor binnenzonwering in appartementen

Waarom kiezen voor een elektrisch zonnescherm in appartementen?

Elektrische zonneschermen zijn bijzonder geschikt voor appartementen omdat ze eenvoudig vanuit binnen bediend kunnen worden. Dit is vooral handig voor hoge verdiepingen waar handmatig bedienen lastig kan zijn. Zonnescherm automatisch bediend is dan een uitkomst! Met een druk op de knop kun je het zonnescherm op of neer laten, zonder het comfort van je appartement te hoeven verlaten.

Gebruiksgemak en installatie van elektrisch bediende zonneschermen

Een van de grootste voordelen van een elektrisch zonnescherm is het gebruiksgemak. Het elektrisch bedienbaar zonnescherm kan via een afstandsbediening bediend worden of je kiest voor bediening via een schakelaar aan de muur. Voor het aanleggen van een elektrisch zonnescherm zijn geen stroomgaten of kabels nodig. De batterij gaat wel een jaar lang mee!

Projecten waar wij trots op zijn

Josephus Swolfsstraat Zaandam

Hongerlandsedijk Spijkenisse

Geen toestemming nodig van de VVE voor elektrische zonneschermen

Voor bewoners van appartementen is het vaak een uitdaging om wijzigingen aan de buitenkant van het gebouw aan te brengen vanwege de strikte regels van de Vereniging van Eigenaren (VVE). Gelukkig wordt het elektrisch zonnescherm aan de binnenkant van het raam geïnstalleerd, waardoor er geen toestemming van de VVE nodig is. Dit biedt een oplossing voor veel bewoners die hun appartement willen verbeteren zonder bureaucratische hindernissen. Daarnaast is het elektrisch zonnescherm vrij van onderhoud en hebben weersinvloeden zoals wind en regen geen vat op dit type zonnescherm dat aan de binnenkant van het kozijn gemonteerd wordt door één van onze collega’s.

zonwering-bij-jou-thuis

Proces van installatie en advies voor elektrische zonneschermen

Het proces van het installeren van een elektrisch zonnescherm begint met een persoonlijk advies, waarin je wens samen besproken wordt. Een adviesafspraak is altijd gratis, we bieden graag service aan! Tijdens het advies gesprek worden de ramen ingemeten. Een professional komt hiervoor langs en zal de exacte afmetingen van de ramen opnemen, zodat het zonnescherm perfect past. Dit is een cruciale stap om te verzekeren dat het elektrische zonnescherm optimaal functioneert en esthetisch aangenaam is. Na het inmeten ontvang je een offerte met de exacte prijs. Bij goedkeuring daarvan laten we de systemen speciaal voor jou op maat maken in de fabriek. Standaard maten zijn niet van toepassing omdat elk raam toch net weer anders is. Je kiest voor de standaard bediening met de hand of voor elektrische bediening. Na ongeveer vier weken komt het zonnescherm elektrisch of zonnescherm handbediend uit productie en nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen voor het monteren van de elektrische zonwering. Na snelle levering monteren we het product snel en efficiënt zonder de noodzaak voor ingrijpende bouwwerkzaamheden. De aansluiting van de elektrische bedinging hoort hier uiteraard ook bij. We gaan pas weg als jouw zonnescherm naar wens functioneert.

Voor elk appartement

Productvoordelen

Voordelen van elektrische zonneschermen voor energiebeheer

De keuze voor een elektrisch zonnescherm biedt verschillende voordelen. Naast het gemak en de esthetische verbetering, helpt het ook bij het reguleren van de binnentemperatuur. In de zomer kan het elektrische zonnescherm de warmte buiten houden, wat resulteert in een koelere binnenomgeving en een vermindering van de energiekosten voor airconditioning. Het kan zo’n 8 graden schelen als het elektrische zonnescherm al dicht zit voordat de zon begint te
schijnen. Zo creëer je een koele woning voordat de zon krachtig naar binnen schijnt. In de winter kan het ook dienen als een extra isolatielaag, waardoor warmte binnen blijft en stookkosten verlaagd worden.

Bescherming van interieur met elektrische zonneschermen

Daarnaast draagt een elektrisch zonnescherm bij aan de bescherming van meubels en interieur tegen het licht van de zon. Direct zonlicht kan na verloop van tijd meubels, vloeren en kunstwerken vervagen. Door het gebruik van een zonnescherm elektrisch kan dit schadelijke effect door de zon en door UV-straling aanzienlijk worden verminderd, wat de levensduur van je interieur verlengt.

Stijlen en opties voor elektrische zonneschermen

Er zijn verschillende types en stijlen beschikbaar als het gaat om elektrische zonneschermen met een cassette. Dit maakt het mogelijk om een keuze te maken die past bij de esthetiek van je appartement en je persoonlijke voorkeuren. Van verduisterende folie tot folie die het directe zonlicht tegenhoudt maar er toch voor zorgt dat je appartement geen donkere ruimte wordt. Je bereikt de perfecte lichtinval met de elektrische zonneschermen. De zon schijnt niet
rechtstreeks naar binnen; het licht wordt door de zonwering gefilterd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast zijn er opties voor verschillende kleuren en materialen, zodat het zonnescherm elektrisch niet alleen functioneel, maar ook een aanvulling op je interieur is. Je kunt kiezen uit verschillende motoren en verschillende soorten afstandsbediening.

Betrouwbare en stille motoren voor elektrische zonneschermen

Een belangrijk aspect van een elektrisch zonnescherm is de motor. Deze moet betrouwbaar en stil zijn, zodat het gebruik van de zonwering geen overlast veroorzaakt. Moderne motoren zijn ontworpen om lang mee te gaan en weinig onderhoud te vereisen. Bovendien zijn ze vaak voorzien van beveiligingssystemen om te voorkomen dat de zonwering vastloopt of beschadigd raakt. We werken met een somfy motor het is mogelijk om meerdere
zonneschermen aan te sluiten op één kastje, zodat je optimaal gebruik maakt van de automatische bediening. Met de elektrische bediening van somfy kun je meerdere zonneschermen tegelijkertijd bedienen als je dat wilt. Er zijn verschillende bedieningsopties, je kunt de systemen ook apart van elkaar met afstandsbedieningen of via schakelaars aan de muur bedienen. Je jouw zonwering zelf samenstellen op de manier waarop jij de producten wilt gebruiken. Er Zoals gezegd zijn er verschillende bedieningsmogelijkheden. Uiteraard kun je ook altijd nog kiezen voor handmatige bediening, dit werkt via een kralensnoer.

Complete service en nazorg voor elektrische zonneschermen

De installatie van een elektrisch zonnescherm verzorgen wij voor je. We bieden volledige service aan, van het eerste advies en het inmeten tot het uiteindelijke monteren en nazorg. Dit betekent dat je als bewoner volledig ontzorgd wordt en kunt vertrouwen op een perfect resultaat.

Kosten en investering in elektrische zonneschermen

De kosten van een elektrisch zonnescherm variëren afhankelijk van het type, de grootte en de specifieke wensen die je heeft. Via de calculator op deze site kun je zien wat de prijs wordt voor een handbediend systeem. Voor het toevoegen van elektrische bediening komt daar een toeslag bovenop. Als je hiervoor belangstelling hebt, vernemen we het graag en kunnen we je aan de hand van de maten een indicatie geven. Een van onze medewerkers komt altijd bij jou
thuis om exact in te meten, waarna een vrijblijvende offerte volgt. Hoewel de initiële investering hoger kan zijn dan bij een handmatig zonnescherm, wegen de voordelen op de lange termijn vaak ruimschoots op tegen de kosten. Denk hierbij aan de energiebesparing, het verhoogde wooncomfort en de bescherming van uw interieur. Bij ons koop je goede kwaliteit zonwering voor een uitstekende prijs. Je hoeft zelf niets in te meten of te monteren en loopt dus ook geen risico dat het niet goed past of niet goed werkt. Vaak zijn fouten bij het inmeten of monteren voor eigen rekening als je dit zelf doet. Bij ons wordt de zonwering altijd ingemeten en gemonteerd door een professional Je hoeft geen YouTube video’s te bekijken met montage instructies. Wij zorgen ervoor dat we alles van begin tot eind voor je regelen. Dat scheelt een hoop gedoe, zorgen en tijd. Wil je eerst een staal van ons product ontvangen, geef dit via de site aan en je hebt deze met een paar dagen in huis.

Duurzaamheid van elektrische zonneschermen

Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat een elektrisch zonnescherm een duurzame keuze is. De energiebesparing die elektrische zonneschermen realiseren dragen bij aan een vermindering van je ecologische voetafdruk. Appartementzonwering vraagt geen onderhoud en gaat vele jaren mee.

Conclusie: de waarde van elektrische zonneschermen voor appartementen

In conclusie, een elektrisch zonnescherm biedt een moderne en efficiënte oplossing voor binnenzonwering in appartementen. Zonder de noodzaak voor toestemming van de VVE, en met de voordelen van gebruiksgemak, energiebesparing en bescherming van het interieur, is het een waardevolle investering. Met een professionele inmeting en montage ben je verzekerd van een perfect passend en functioneel zonnescherm dat bijdraagt aan het comfort en de
esthetiek van je appartement.