Veelgestelde vragen

Wij meten de zonwering bij je thuis in, zodat we zeker weten dat dit perfect past. We laten je stalen zien en bespreken de (kleur) mogelijkheden met jou. Jij bepaalt aan de hand daarvan wat je precies wilt en wij gaan daarmee aan de slag.

Zodra jouw zonwering uit productie is, nemen we contact met je op. We maken een afspraak voor het monteren van de zonwering bij jou thuis. Meestal is dit binnen drie weken.

Wij werken met een compact team en willen graag de beste oplossing voor jou. Je kunt ons makkelijk bereiken als u vragen heeft. Je mag rekenen op onze persoonlijke aandacht.

Wij werken door het hele land heen. Vanuit Nieuwegein kunnen we makkelijk alle klanten bereiken binnen Nederland.

Werkplekzonwering is binnenzonwering die speciaal is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de temperatuur binnen aangenaam blijft. Er is voldoende daglicht en je kunt gewoon naar buiten kijken. De woning wordt geen donkere plek. De ramen kunnen gewoon open voor de nodige frisse lucht. De maximale breedte bij werkplekzonwering is 220 cm.

Voer enkele details in over de zonwering waar je belangstelling voor hebt. Je ziet een prijsindicatie voor de zonwering; inclusief het inmeten en monteren door ons. Als jij jouw gegevens achter laat, nemen we telefonisch contact met je op voor verdere afstemming en plannen we een afspraak bij je thuis in. We laten je stalen zien en bespreken de (kleur) mogelijkheden met je. Jij bepaalt aan de hand daarvan wat je precies wilt en wij gaan daarmee aan de slag. Zodra de voor jouw op maat gemaakte zonwering uit productie komt, plannen we een nieuw afspraak in voor de montage. Je betaalt pas achteraf, als de zonwering bij jou thuis helemaal naar wens hangt.

We kunnen je een adres opgeven bij jou in de buurt waar de zonwering hangt, zodat je deze kunt bekijken. Er is geen showroom.

De zonwering is onderhoudsvrij. Wil je toch een vlekje wegwerken? Dan kunt u de zonwering eenvoudig schoon maken door deze af te nemen met lauwwarm water of met een mild schoonmaakmiddel.

Werkplekzonwering is speciaal bedoeld voor de binnenzijde van het glas. De zonwering heeft hetzelfde effect op het binnenklimaat als een screen aan de buitenzijde. Doordat de zonwering binnen hangt, is er geen onderhoud nodig en heeft geen last van weersinvloeden.  Het product gaat daarom jarenlang mee. 

Klant aan het woord

De zonwering bevalt goed. Ook als niet zonnig is laat ik ze wel zakken, geen vals licht.

Benny Beek

Fijn product!

Vincent

Goed advies en mooie zonwering. Prima!

Jan Bakker

Goed advies en professionele producten tegen een aantrekkelijke prijs. Aanrader!

Hendrik

Ik was er blij mee dat er vooraf iemand bij mij thuis langs wilde komen om advies te geven en ook alles precies in te meten. Dat zou ik zelf echt niet kunnen.

Netjes gemonteerd. Het is een mooi product waar ik heel tevreden over ben.

Daan Olde Kamphuus

De contacten liepen erg prettig. Na informatie te hebben opgevraagd werd ik snel gebeld en bezocht voor een offerte. De communicatie verliep snel en prettig. De appartementzonwering werd snel geleverd en geplaatst. Over de kwaliteit ben ik zeer tevreden. Met een werkkamer (op zolder en op het zuiden) is het nu veel beter werken, zowel qua temperatuur als qua lichtinval. Het fijne is dat je gewoon nog naar buiten kunt kijken. Zeer aan te raden dus!

Kim Heitkönig