Zonwering appartement

Voor veel appartementen geldt dat er toestemming van de VvE nodig is om zonwering aan de gevel te monteren. Dat geldt niet voor appartementzonwering, want deze wordt aan de binnenkant van het kozijn aangebracht. Appartementzonwering: dé oplossing voor elk zonovergoten huis.

Klant aan het woord

De zonwering bevalt goed. Ook als niet zonnig is laat ik ze wel zakken, geen vals licht.

Benny Beek

Fijn product!

Vincent

Goed advies en mooie zonwering. Prima!

Jan Bakker

Goed advies en professionele producten tegen een aantrekkelijke prijs. Aanrader!

Hendrik

Ik was er blij mee dat er vooraf iemand bij mij thuis langs wilde komen om advies te geven en ook alles precies in te meten. Dat zou ik zelf echt niet kunnen.

Netjes gemonteerd. Het is een mooi product waar ik heel tevreden over ben.

Daan Olde Kamphuus

De contacten liepen erg prettig. Na informatie te hebben opgevraagd werd ik snel gebeld en bezocht voor een offerte. De communicatie verliep snel en prettig. De appartementzonwering werd snel geleverd en geplaatst. Over de kwaliteit ben ik zeer tevreden. Met een werkkamer (op zolder en op het zuiden) is het nu veel beter werken, zowel qua temperatuur als qua lichtinval. Het fijne is dat je gewoon nog naar buiten kunt kijken. Zeer aan te raden dus!

Kim Heitkönig

Voordelen Appartementzonwering

Binnenzonwering op maat

Lumadesq meet de zonwering bij jou thuis in en denkt met je mee over de kleurstelling van de omlijsting. Bij hoge ramen waar je niet makkelijk bij kunt, is elektrische bediening een waardevolle toevoeging. De zonwering kan met een kastje op de muur, met een afstandsbediening of via een app bediend worden. Op verzoek kunnen we de behuizing van het mechanische gedeelte eventueel onzichtbaar inbouwen. De screens worden exact gemaakt volgens jouw wensen. Zo krijg jij de ideale zonwering.

Projecten waar wij trots op zijn

Josephus Swolfsstraat Zaandam

Hongerlandsedijk Spijkenisse

Warmte krijgt geen kans

Lumadesq thuiswerkplekzonwering is geen buitenzonwering, maar zorgt er wel voor dat de warmte buiten blijft. De speciale machinaal gehamerde en geplisseerde folie zorgt voor uitstekende zonreflectie, maar reguleert ook het binnenkomende licht. Door de speciale prismatechnologie krijgt de warmte geen kans om naar binnen te komen. Deze zonwering laat voldoende daglicht door om prettig te kunnen verblijven in je appartement. Dit zonnescherm gaat beeldschermreflectie tegen en zorgt ervoor dat de temperatuur binnen aangenaam blijft. Met deze screens wordt jouw appartement geen donkere plek en je kunt naar buiten kijken. De ramen kunnen gewoon geopend worden voor de nodige frisse lucht. Dat is lang niet bij alle soorten zonnescherm mogelijk.

zonwering-bij-jou-thuis

Geen toestemming nodig van VvE

De architect staat uitvalschermen in een appartement vaak niet toe, maar Lumadesq werkplek zonwering vormt geen enkele belemmering. Dit is een ideale oplossing voor als je zonwering appartement nodig hebt. Het aangezicht van het gebouw blijft onveranderd door dit zonnescherm dat aan de binnenkant van het kozijn komt te hangen. Je ziet wel eens appartementencomplexen waar markiezen aangebracht zijn, waarbij je er rekening mee dient te houden dat het onderhouden daarvan lastig is. Ook bij knikarmschermen, uitvalschermen en andere soorten zonwering die aan de buitenzijde van een appartement worden bevestigd is dat het geval. Bij het laten plaatsen en onderhouden van buiten zonwering appartement speelt een aantal zaken zoals het regelen van een vergunning en een hoogwerker. Je hoeft je geen zorgen te maken over het laten plaatsen van de Lumadesq werkplek zonwering; aangezien deze screens aan de binnenzijde hangen. Geen gedoe met hoogwerkers of ladders bij dit type zonwering appartement. Meestal worden de systemen schroefloos gemonteerd op de kozijnen. Het aangezicht van het appartementencomplex blijft onaangetast door voor zonwering aan de binnenkant te kiezen. Het is dan ook niet nodig om bij de vereniging van eigenaren toestemming te vragen.

Informatie ontvangen

Mocht je meer willen weten over zonwering appartement neem dan gerust contact op met ons. We praten je graag bij over de mogelijkheden en kwaliteitseisen. Je kunt vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen voor zonwering appartement. Misschien willen je buren ook meedoen? Prijs technisch wordt het interessanter voor jou en je buren als we meerdere appartementen tegelijk kunnen voorzien van onze zonwering. Van dit voordeel profiteren de eigenaren van die appartementen uiteraard ook. Als je het op prijs stelt, kunnen we ook eens tijdens een vergadering van de vereniging van eigenaren een productpresentatie geven. We nemen graag een demo-model mee zodat je meteen kunt zien of deze zonwering ook voor jullie de ideale zonwering is.