Veilig bestellen & betalen

Voer enkele details in over de zonwering die je wenst. Je ziet een prijsindicatie voor de zonwering; inclusief het inmeten en monteren. Als je je gegevens achter laat, nemen we telefonisch contact met je op voor verdere afstemming en plannen we een afspraak bij jou thuis in. We laten je stalen zien en bespreken de (kleur) mogelijkheden met je. Jij bepaalt aan de hand daarvan wat je precies wilt en wij gaan daarmee aan de slag. Zodra de voor jou op maat gemaakte zonwering uit productie komt, plannen we een nieuw afspraak in voor de montage. Je betaalt pas achteraf, als de zonwering bij jou thuis hangt!

Klant aan het woord

Ik ben blij met de service en met de mooie folie-rolgordijnen. Aangezien ik zelf niet zo handig ben, ben ik er erg mee geholpen dat alles werd ingemeten en opgehangen. Het ziet er strak en netjes uit. Ik kan mijn vrienden en kennissen dit bedrijf en product prima aanraden.

Chantal de Vries