Zonwering binnenkant raam

Appartementzonwering is een onderdeel van Lumadesq. Lumadesq verzorgt al vele jaren zonwering binnenkant raam, zoals rolgordijnen. We verzorgen raambekleding wij voor kantoren, scholen en zorginstellingen, de raamdecoratie varieert van lichtdoorlatend tot verduisterend en alles wat daar tussenin zit.

Klant aan het woord

Fijn product!

Vincent

Goed advies en mooie zonwering. Prima!

Jan Bakker

Goed advies en professionele producten tegen een aantrekkelijke prijs. Aanrader!

Hendrik

Ik was er blij mee dat er vooraf iemand bij mij thuis langs wilde komen om advies te geven en ook alles precies in te meten. Dat zou ik zelf echt niet kunnen.

Netjes gemonteerd. Het is een mooi product waar ik heel tevreden over ben.

Daan Olde Kamphuus

De contacten liepen erg prettig. Na informatie te hebben opgevraagd werd ik snel gebeld en bezocht voor een offerte. De communicatie verliep snel en prettig. De appartementzonwering werd snel geleverd en geplaatst. Over de kwaliteit ben ik zeer tevreden. Met een werkkamer (op zolder en op het zuiden) is het nu veel beter werken, zowel qua temperatuur als qua lichtinval. Het fijne is dat je gewoon nog naar buiten kunt kijken. Zeer aan te raden dus!

Kim Heitkönig

Voordelen van warmtewerende zonwering binnen

Appartementzonwering.nl, expert in zonwering rolgordijnen

De laatste tijd krijgen wij steeds meer vragen van particulieren die in een appartement wonen. Zij zijn op zoek naar binnenzonwering die makkelijker te monteren is en waarvoor geen toestemming van een VVE nodig is.

Op deze site tref je informatie aan over onze zonwering rolgordijnen en kun je maten invoeren om een prijsindicatie te krijgen van het product.

Projecten waar wij trots op zijn

Josephus Swolfsstraat Zaandam

Hongerlandsedijk Spijkenisse

Prisma technologie

De zonwering van Lumadesq bestaat uit een rolgordijn van een speciale folie. Onze zonwering zorgt ervoor dat de temperatuur binnen aangenaam blijft. Door de speciale prismatechnologie krijgt de warmte geen kans om naar binnen te komen.

Er is voldoende daglicht binnen en je kunt naar buiten blijven kijken. Je kunt de ramen gewoon openen voor frisse lucht.

zonwering-bij-jou-thuis

Zonwering binnenkant raam bestellen: hoe werkt het precies?

Elektrische bediening

Ons product is standaard uitgerust als handbediende zonwering, maar we voldoen ook aan je wensen als je liever elektrisch bediende zonwering wilt.

Waarom montage aan de binnenkant van het raam?

Voor veel appartementen geldt dat er toestemming van de VvE nodig is om zonwering aan de gevel te monteren. Dat geldt niet voor onze zonwering die wordt aangebracht aan de binnenkant van het raam. Aan de aanblik van het totale gebouw verandert niets. Het maakt niet uit of het gaat om een kunststof kozijnen, houten kozijnen of openslaande deuren. Bij kunststof kozijnen is de montage van de screens schroefloos.Onze monteur hoeft dan niet eens gaten te boren in het kozijn van het raam.

Folie of stof

Bij Lumadesq kun je terecht voor vele soorten raamdecoratie zoals zonwering plisségordijnen, dakraam rolgordijnen, horizontale lamellen en natuurlijk de appartementzonwering. Meestal gebruiken we een screen met speciale folie de de warmte buitenhoudt en waardoor je van binnen naar buiten kunt kijken.

We kunnen in plaats van folie ook stof gebruiken in de raamdecoratie, waarbij je kunt kiezen uit verschillende kleuren stof, verschillende stoffen en verschillende materialen. De verduisterende stoffen zijn er in verschillende mate van lichtdoorlaatbaarheid.

Ook voor grote raampartijen is dit een ideale oplossing.

Blijft mijn appartement koeler bij warm weer?

Als je de gordijnen op tijd dicht doet, hou je het een stuk koeler. Onze zonwering is speciaal gemaakt om tempratuur en lichtinval te reguleren. De inval van zonlicht komt nog maar gedeeltelijk binnen. Met onze binnenzonwering heb je geen enkele last meer van beeldschermreflectie door zonlicht op de tv, ipad of beeldscherm.

De mate van verduistering van je gordijnen bepaal je samen met onze specialist die bij jou thuis komt. Voor de slaapkamer zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor binnenzonwering met een meer verduisterend doek. Met verduisterende stof voor je screen wordt het niet al te warm, is het goed donker en kun je lekker slapen.

Wordt mijn appartement een donker hol?

Onze screens reguleren het binnenkomende licht en laten daarbij voldoende zon binnen om optimaal te wonen. Je kunt bij onze raamdecoratie van binnen naar buiten kijken en krijgt geen opgesloten gevoel.

Lichtinval bij een zonwering binnenkant raam

Een voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld verticale lamellen, duo rolgordijnen, jaloezieën of vouwgordijnen is dat je bij onze zonwering zelf de lichtinval reguleert.

Jarenlang plezier

Alle raamdecoratie hangt aan de binnenkant van raam; je hebt er geen omkijken naar en hebt er jarenlang plezier van. Het is zo veel makkelijker zonwering aan de binnenzijde van het raam te monteren in vergelijking met een zonnescherm buiten. De gordijnen hebben immers niets te lijden van weersinvloeden van buitenaf. Zonder onderhoud te hoeven plegen, gaat de binnenzonwering echt heel lang mee. Raamdecoratie zoals jij dat wilt. Altijd aan de binnenkant van het raam gemonteerd.