Optimale zonwering met oog voor duurzaamheid

Thuiswerken zonwering

Lumadesq is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in levering en montage van op maat gemaakte binnenzonwering. Het monteren aan de binnenkant biedt veel voordelen;

  • Makkelijk te monteren, geen ladder / steiger nodig
  • Geen weersinvloeden van buitenaf
  • Geen vernieling door graffiti
  • Geen onderhoud, want wordt niet vies aan de binnenkant

We werken met cassetteschermen die in Duitsland worden geproduceerd, speciaal op de maat en in de kleur die jij wenst. De folie is warmtewerend en houdt het te veel aan zonlicht buiten. Je kent het vast wel: ineens wordt je verblind door de zon die doorbreekt of voel je de zon op je rug branden. Met de zonwering heb je prima zicht op je beeldscherm zonder dat je in een donkere ruimte zit. Je kijkt vrij naar buiten en als er helemaal geen zon is, doe je de zonwering helemaal omhoog.

Comfortabel en effectief thuiswerken

Iedereen wil graag comfortabel en effectief thuiswerken. Je denkt dan eerst aan goede apparatuur. Het comfort en je prestaties tijdens het thuiswerken hebben ook veel te maken met daglicht en zonwering. Daglicht zorgt ervoor dat je je fitter voelt en stimuleert processen in ons lichaam. Het voelt gewoon beter, waardoor je productiever bent. Thuiswerkplekzonwering zorgt voor de juiste hoeveelheid daglicht waarmee je goed je beeldschermwerk kunt verrichten.

Klimaatbeheersing

Daarnaast is ook klimaatbeheersing een voordeel. Als je de zonwering op de juiste momenten gebruikt, is de binnentemperatuur goed te regelen. Thuiswerkplekzonwering draagt bij aan duurzaam ondernemen. Je hoeft in de wintermaanden minder gebruik te maken van de verwarming. Dit zorgt voor een gezonde thuiswerkplek, wil je hier meer over weten? Lees dan ons blog!

Interieur

Een mooie raambekleding draagt bovendien bij aan de uitstraling van je interieur; dit is uiteindelijk van invloed op de werksfeer.

Als jij wilt weten hoe je jouw werkplek goed kunt inrichten, kun je ons gerust vragen voor een vrijblijvend advies bij jou thuis.