Zonwering elektrische bediening

Menno Stundebeek

Meer informatie of advies?

Bel ons op 030 711 56 79
of stuur een e-mail. We denken
graag met je mee.

Menno Stundebeek

Meer informatie of advies?

Bel ons op 030 711 56 79 of stuur een e-mail. We denken graag met je mee.

Elektrische bediening

Standaard is onze zonwering uitgevoerd als handbediend met een kralensnoer. Elk systeem kan tegen een vaste meerprijs per systeem worden uitgevoerd met elektrische bediening. Daarbij bepaal je zelf of je een schakelaar op de wand wenst of een afstandsbediening. In alle gevallen gaat het om draadloze bediening. Dit is extra handig bij openslaande deuren/ramen. We werken uitsluitend met Somfy bedieningsoplossingen. Pulsbediening door één druk op de knop. Je kunt de zonwering centraal bedienen of afzonderlijk. Bij gemiddeld gebruik hoeft de oplader maar eens per jaar opgeladen te worden. Meer informatie of advies? Bel ons op 030 711 56 79 of stuur een e-mail. We denken graag met je mee.

Klant aan het woord

Fijn product!

Vincent

Goed advies en mooie zonwering. Prima!

Jan Bakker

Goed advies en professionele producten tegen een aantrekkelijke prijs. Aanrader!

Hendrik

Ik was er blij mee dat er vooraf iemand bij mij thuis langs wilde komen om advies te geven en ook alles precies in te meten. Dat zou ik zelf echt niet kunnen.

Netjes gemonteerd. Het is een mooi product waar ik heel tevreden over ben.

Daan Olde Kamphuus

De contacten liepen erg prettig. Na informatie te hebben opgevraagd werd ik snel gebeld en bezocht voor een offerte. De communicatie verliep snel en prettig. De appartementzonwering werd snel geleverd en geplaatst. Over de kwaliteit ben ik zeer tevreden. Met een werkkamer (op zolder en op het zuiden) is het nu veel beter werken, zowel qua temperatuur als qua lichtinval. Het fijne is dat je gewoon nog naar buiten kunt kijken. Zeer aan te raden dus!

Kim Heitkönig

Werk waar we trots op zijn

Josephus Swolfsstraat Zaandam

Hongerlandsedijk Spijkenisse